ABD Pazar Bayiliği

NorthStar RIB'ler, Kuzey Amerika, Karayipler ve Meksika genelinde Nautical Ventures Group tarafından temsil edilecek.


NAUTICAL VENTURES GROUP, NorthStar tarafından tasarlanan ve üretilen AXIS, ORION ve ION RIB'lerin Yetkili Distribütörü olacaktır.

Northstar RIB'ler, Nautical Ventures ve Kuzey Amerika, Karayipler ve Meksika'daki 7 şubesi tarafından temsil edilecek. Köklü ve kanıtlanmış organizasyonel başarıları göz önüne alındığında, Nautical Ventures, Güney Florida'da bulunan en büyük Marine mağazalarından biridir ve yüksek eğitimli ve deneyimli kadrosu ile birlikte yüksek kaliteli ürün ve hizmet sunmaktadır.

Nautical Ventures Group CEO'su Roger Moore, “Northstar, AXIS TENDERS başlatılmasıyla çıtayı kesinlikle yükseltti. Yüksek kalibreli yapıdan inşaattaki sıkı toleranslara, teknedeki özelliklerle dolu ayrıntılara kadar, bu TENDERS geleneksel premium markalarla rekabet ediyor, ancak premium fiyat etiketi yok.” Northstar Boats Başkanı Cengiz Arsay, “Dünyanın en büyük ihale bayilerinden biri olarak, Nautical Ventures'ın Northstar RIB teknelerimizi Amerika, Karayipler ve Meksika pazarına sunmamıza yardımcı olma yeteneğini biliyoruz. Ayrıca, diğer Avrupa tekne markalarını Amerika'ya tanıtma deneyimleri, şirketimiz için değerli bir varlık olduğunu kanıtlayacaktır."